Injectables - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Injectables

Feron Huidkliniek behandelt rimpels en contour veranderingen in het gezicht, decolleté en de handen met behulp van injectables (inspuitingen). Dit houdt in dat bepaalde stoffen in de huid worden geïnjecteerd waardoor rimpels verminderen en vetophopingen worden verwijderd. Een operatie is steeds minder vaak noodzakelijk om het gewenste resultaat te krijgen. Feron Huidkliniek gebruikt alleen veilige injectables met een tijdelijk effect. We onderscheiden de volgende soorten injectables:

Injectables met Botox
Botox is een populair injectable en een succesvol wapen in de strijd tegen rimpels en ongewenste asymmetrie in het gezicht. Inspuiting van een kleine hoeveelheid Botuline toxine (actieve stof in Botox) in een spiertje leidt ertoe dat dit spiertje zich ontspant. Na een behandeling met een Botox injectable ontspant ook de huid en krijgt u een zachter uiterlijk door een duidelijke afname van rimpeltjes.

Injectables met fillers
Injectables met fillers zijn ideaal bij veroudering in het gezicht. Het herstelt het volume verlies en geeft weer een strakkere huid. Naarmate we ouder worden, verslapt de huid en ontstaan rimpels en plooien. Injecties met de zogeheten fillers zijn effectief en veilig, mits ze door een deskundige arts worden uitgevoerd. Deze injectables brengen behalve een kortdurende roodheid en zwelling weinig ongemakken met zich mee. Feron Huidkliniek maakt gebruik van drie soorten fillers: Restulane, Sculptra en Radiesse.

Microcanules: nieuwe manier van behandeling met fillers
Tegenwoordig maakt Feron Huidkliniek bij veel fillerbehandelingen gebruik van microcanules in plaats van naalden. Microcanules zijn flexibele dunne naaldjes en hebben een stompe punt in plaats van een scherpe punt. Met slechts één prikje door de huid kunnen grote delen van het gezicht (bijvoorbeeld bij een liquid facelift), de handen of het decolleté worden behandeld. Het grote voordeel van deze nieuwe techniek is dat de kans op bijvoorbeeld zwelling en blauwe plekken veel kleiner is. Daarnaast wordt het product direct zeer gelijkmatig verdeeld en is het resultaat meteen na de behandeling heel glad en natuurlijk.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu