ZO Skin Health - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huidkliniek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Acne and Oil Control Treatment
Ontdoet de huid van haar vette eigenschappen. De behandeling is ontstekingsremmend, herstelt de huid en minimaliseert de talgproductie.
De huid wordt voorbereid, waarna extracties worden gedaan. Door middel van het exclusieve ZO Sulfur Masque wordt gezorgd voor een vermindering van ontstekingen en bevordering van de genezing.

Kosten: zie tarieven

 
 

Ultra hydration treatment
Hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Indien nodig worden extracties gedaan, gevolgd door een ontspannende ZO Aloe Hydra Masque en hydraterende massage. Dit alles met behulp van een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamines. Een gezond gehydrateerde en zachtere huid wordt zichtbaar.

Kosten: zie tarieven

 
 

Skin Brightening Treatment
Vermindert pigmentvlekken en verkleuringen. Geeft een egalere huidskleur en herstelt de vitaliteit van de huid. Deze verhelderende behandeling geeft een stralende, meer gelijkmatige teint en textuur. De behandeling wordt afgesloten met een toepassing van de krachtige ZO antioxidanten, retinol en co-enzymen om melanine te remmen en de groei van gezonde cellen te stimuleren.

Kosten: zie tarieven

 
 

Stimulator peel
Stimuleert de celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtoon, structuur en helderheid.
De stimulator peel kan gecombineerd worden met een acne and oil treatment, ultra hydration treatment of een skin brightening treatment.

Kosten: zie tarieven

 
 

3 Step Stimulation Peel
Deze peeling zorgt ervoor dat de talgproductie onder controle wordt gebracht, de huid een gezonde uitstraling krijgt en samen met de 6% Retinol Stimulation Crème (deel van de behandeling) leidt tot een enorme verjonging van de huid. De downtime is +/- 5 dagen.

Kosten: zie tarieven

 
 

Controlled Depth Blue Peel
Dr. Zein Obagi’s Controlled Depth Blue Peel heeft een downtime van 5-10 dagen en wordt geadviseerd bij pigmentaandoeningen, acnelittekens en huidveroudering. Lijntjes verdwijnen, rimpels vervagen en de huid krijgt een prachtig egale toon en gezonde uitstraling.

Kosten: zie tarieven

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu