Environ behandelingen - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huidverbetering
 
 

Environ Discovery
Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelplan opgesteld.

Duur: 75 min
Kosten: € 69,00

 

Environ Intensive
Deze ultieme Environ gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk de opname van de actieve ingrediënten met onmiddellijke zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opname bevorderend masker resultaten die voor zich spreken.

Duur: 90 min. Collageen boost: 110 min.
Kosten: € 110,00 - € 120,00
Frequentie: 6 weken

 
 

Environ Essential

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.

Duur: 55 min.
Kosten: € 69,00
Frequentie: 4 weken

 
 

Environ Focus

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

Duur: 70 min.
Kosten: € 85,00
Frequentie: 6 weken

 
 

Environ Skin Renewal

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

Duur: 75 min.
Kosten: € 99,00
Frequentie: 6 weken

 
 

Environ Lunch Time

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal wanneer de tijd beperkt is.

Duur: 15- 45 min.
Kosten: € 25,00 - € 55,00
Frequentie: 4 weken

 
 

Environ Sensitive

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film.

Duur: 60 min.
Kosten: € 75,00
Frequentie: 6 weken

 
 

Environ Deep cleansing

Tijdens deze diep- reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijke geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

Duur: 60 min.
Kosten: € 72,00
Frequentie: 6 weken

 
 

Environ Vital

Deze manuele gelaatsbehandeling kan uitgevoerd worden wanneer er contra- indicaties zijn voor het gebruik van het Ionzyme DF apparaat. Environ Vital combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de cel functies. Je huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.

Duur: 65 min.
Kosten: € 78,00
Frequentie: 6 weken

 
 

Environ Cool Peel systeem

De Environ Peelingkuur vernietigt bacteriën, verbetert de hydratie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. De Cool Peel is ideaal voor lijntjes en rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën of probleemhuid, huidbeschadiging door de zon, pigmentvlekken en rosacea. De Cool Peel verhoogt tegelijkertijd de opname van de vitaminen aanzienlijk.

Duur: 60- 80 min.
Kosten: € 78,00
Frequentie: 3 weken

 
 

Environ Hand/Foot Experience (tijdens gelaatsbehandeling)

Deze hand- of voetbehandeling dynamiseert, herstelt, verfijnt en hydrateert de huid. De handen worden behandeld tot de elleboog, de voeten tot boven de knieën.

Duur: 10 min.
Kosten: € 12,00


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu