Uw Huid - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Huidverjonging
Door het ouder worden verandert het uiterlijk. Er ontstaan rimpeltjes op de bovenlip, kraaienpootjes rond de ogen, grove poriën of zelfs een vermoeide uitdrukking. Ook kunnen door acne littekens ontstaan. Schadelijke invloeden van zonlicht versnellen het verouderingsproces en geven pigmentvlekken.

Jeugdige uitstraling
Hoewel huidveroudering een normaal proces is, vinden we de veranderingen erg storend en willen we er iets tegen kunnen doen. Een gezonde, stralende huid zonder rimpels, wallen en huidproblemen. Met een jong gezicht voelen we ons een stuk zelfverzekerder. De veilige en resultaatgerichte medisch cosmetische behandelingen van Feron Huidkliniek helpen hierbij. Onze behandelingen met injectables, medische producten en peelings van Obagi, behandelingen met de Endymed en IPL zorgen voor een jeugdige uitstraling zónder de risico’s van een operatie.

Facelift zonder operatie
Het injecteren van fillers brengt volume terug in het gezicht. Deze behandeling is ook perfect voor het vullen van rimpels, lippen en wallen onder de ogen. Overactieve spieren in het gezicht komen tot rust met injecties met Botox. Hierdoor worden rimpeltjes, zoals kraaienpootjes en fronsrimpels, direct minder zichtbaar.

Huidverjonging met de medische producten van ZO medical van Obagi
Met de behandelingen van Obagi ZO Medical Products kunnen verschillende specifieke huidaandoeningen behandeld worden. Behandelingen met de medische producten en peelings van Obagi zorgen voor fantastische resultaten. De huid verstevigt, wordt egaler en krijgt fijnere poriën en een gezonde glans: letterlijk een jongere huid.

Behandeling huidproblemen met de Endymed en IPL
Diverse huidproblemen, zoals pigmentvlekken en zichtbare bloedvaatjes, kunnen met de Endymed en IPL (Intense Pulsed Light) effectief en veilig worden behandeld. Feron Huidkliniek gebruikt alleen apparatuur  voor een duurzaam en betrouwbaar resultaat. Spectaculaire huidverjonging bereikt u met de Endymed.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu