ZO Medical - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

ZO Medical

Dr. Zein Obagi (dermatoloog , Beverly Hills, USA), is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van Obagi Medical, ZO Medical en ZO Skin Health. Hij is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging. Zijn producten worden ingezet voor specifieke aandoeningen zoals onder andere hyperpigmentatie, melasma/zwangerschapsmasker, actinische keratose, acne (-littekens), rosacea en huidveroudering in het algemeen.

De filosofie van dr. Zein Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’. Wanneer een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, egaal, stevig en tolerant.

Om deze gezonde huid te kunnen bereiken heeft dr. Zein Obagi diverse transformatiesystemen ontwikkeld. Deze systemen zijn in te zetten na een consult en advies van een ZO Specialist. De producten worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van gemiddeld een huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar. Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel. ZO Specialisten zijn opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die van toegevoegde waarde zijn voor het resultaat.


De ZO® definitie van een echt gezonde huid

- Glad
- Sterk
- Stevig
- Gehydrateerd
- Egaal van toon
- Vrij van aandoeningen 
 
 
 

ZO® Medical
Therapeutische producten en protocollen die zijn geoptimaliseerd om een breed scala van huidaandoeningen en chronische aandoeningen te behandelen zoals:

- Pigmentatiestoornissen
- Talg ( vette huid )
- Zonschade
- Talgklieruitvoergang aandoeningen
- Andere ontstekingsaandoeningen
- Rosacea
- Acne


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu