ZO Skin Health - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

ZO Skin Health

ZO Skin Health is de cosmetische lijn van dr. Zein Obagi. Het is een aanvulling op de medische producten en behandelingen van ZO Medical. ZO Skin Health is bedoeld voor diegenen, die nog een relatief goede huid hebben, en hun huid de meest optimale verzorging willen geven voor zover dat met niet-medische producten mogelijk is.
ZO Skin Health is ook een ideale combinatie met het ZO Medical systeem. Als afwisseling of in combinatie met het medische huidverbeteringsprogramma van ZO Medical.

Anti-aging
ZO Skin Health is niet medisch van aard, maar is volledig ontwikkeld in dezelfde filosofie als het medische ZO Medical systeem. Centraal daarin staat het herstel en behoud van de gezonde huid.
ZO Skin health biedt dan ook het meest haalbare resultaat op het gebied van anti-aging. Gegarandeerd de meest krachtige samenstelling voor anti-aging met de hoogste concentratie retinol en anti-oxidanten in de strijd tegen huidveroudering.

Skin Health stappenplan
De essentie is het wakker maken en actief houden van huidcellen en de huid beschermen tegen verdere beschadiging. Het wakker maken en actief houden van huidcellen gebeurd in de ZO Skin Health lijn middels een programma van op elkaar afgestemde stappen:

  • Reinigen

  • Activeren

  • Stimuleren

  • Kalmeren

  • Beschermen


Hierdoor zal de huid aan alle eigenschappen van een gezonde huid blijven voldoen.

 
 
 
 

Facial Stimulator Peel

Iedere huid profiteert van een extra stimulans, van een behandeling die de huid even extra wakker schudt en activeert. Daarvoor gebruiken wij de facial stimulator peel. Een speciale chemische peeling, ontwikkeld door Dr. Obagi om een direct opfrissend en stimulerend effect te geven, zonder de huid te laten schilferen.

Chemische peeling
De Facial Stimulator Peel is een hydroxyzuur peeling en heeft een stimulerende, exfoliërende en onstekingsremmende werking op de huid.
De peeling zal de algehele uitstraling van de huid verbeteren. In principe zal de peeling geen zichtbare bijwerkingen zoals schilfering geven. Dat maakt deze effectieve peeling extra uniek.
Deze peeling is zeer effectief als onderhoud van de huid. Om de jeugdigheid te behouden en om de huid "wakker" te houden. Voor grote verbeteringen bij tekenen van huidslapte, ernstige pigmentatie en rimpelvorming is het aan te raden om (tijdelijk) over te stappen op het ZO Medical systeem.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu