Restylane - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Restylane

Restylane is een zeer betrouwbare en goede filler. Rimpels en plooien die ontstaan door volumeverlies bij veroudering kunnen hiermee zeer effectief behandeld worden. Restylane is een zeer veilig product op basis van niet-dierlijk hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt in alle levende organismen voor en heeft als belangrijkste functie het binden van water.

Effect van een Restylane behandeling
Het effect van inspuiting met Restylane is direct zichtbaar en houdt zo'n 10 maanden aan. Bij de lippen is het effect vaak iets minder langdurig, doordat deze aanhoudend in beweging zijn. Een groot voordeel van behandeling met Restylane is dat dit product gecombineerd kan worden met vrijwel alle andere producten.

Diverse soorten Restylane

Restylane is in diverse soorten te verkrijgen. Zo zijn er naast de standaard Restylane, ook Restylane touch voor de fijnere lijntjes, perlane voor de diepere plooien, restylane SUBQ voor het herstellen van grotere volumes en Restylane LIPP voor de lippen (lipvergroting). Afhankelijk van het te behandelen gebied wordt de juiste dikte van het materiaal gekozen. Restylane verlaat na verloop van tijd op natuurlijke wijze het lichaam.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu