Sculptra - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Sculptra

Sculptra is een bekende en betrouwbare filler. Tot voor kort was dit product op de markt onder de naam "New Fill". De actieve stof in Sculptra is melkzuur, een stof die door ook door het lichaam zelf geproduceerd wordt en die via de normale stofwisseling wordt afgevoerd.
Sculptra is een biologisch middel. Het materiaal geeft niet zelf de vulling, maar het polymelkzuur stimuleert de eigen bindweefselproductie. Hierdoor wordt de huid steviger, voller en elastischer en gaat de huid er jonger uit zien. De eigenlijke vulling gebeurt dus door lichaamseigen materiaal. Dat is volkomen natuurlijk en dus veilig.

Effect van een Sculptra behandeling
Het effect van inspuiting met Sculptra wordt pas na enige tijd zichtbaar, omdat het lichaam tijd nodig heeft om bindweefsel aan te maken. Inspuiting met Sculptra (of New Fill) moet in het algemeen 2 tot 3 keer herhaald worden in een periode van 3 tot 4 maanden. Sculptra is heel effectief in het herstellen van volume verlies op de wangen, de slapen en de kin. Ook fijnere lijntjes en verslapping op de wangen kunnen aanzienlijk verminderen. Het effect van Sculptra kan ruim 2 jaar zichtbaar blijven.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu