Definitief ontharen - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huidkliniek
 
 
 
 
 
 

Definitief ontharen
Met de Medcos® IPL
Maak nu een einde aan vaak langzame en pijnlijke manieren van ontharen. Met de MedCos® IPL behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.
Behandeling: De MedCos® IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Na de behandeling kan de huid tijdelijk rood worden, dit verdwijnt binnen enkele uren. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 6 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikels uit te schakelen (gemiddeld 8-10). Tijdens de behandelingen met MedCos® IPL is het belangrijk dat de zon en zonnebank vermeden moet worden en dat bij blootstelling aan de zon de behandelde gebieden beschermd moeten worden met een zonbescherming.

 
 

Selectif Pro Applisonix
Haarverwijdering met behulp van Ultrageluid.
Witte, grijze, blonde én donkere haren op zowel de lichte als de donkere huid kunnen succesvol
behandeld worden met de Selectif Pro.
Selectif Pro is ’s werelds eerste klinisch bewezen ultrasound haar verwijderingssysteem dat de oplossing biedt voor een permanente haarreductie van alle soorten haar en huidtypes.

Hoe werkt de Selectif Pro?
De ultrageluid energie wordt via het haartje de huid in geleid. Daar wordt de energie omgezet in warmte waardoor de haarfollikel dermate zal worden verwarmd zodat deze wordt vernietigd. De meest gevoelige gebieden zoals de wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus zijn middels deze nauwkeurige techniek goed te behandelen.

Pijnlijk?
De Selectif Pro behandeling is vrijwel pijnloos omdat de ultrageluidsgolven zeer lokaal worden
afgegeven en niet doordringen tot in het omliggende weefsel waar zich de meeste zenuwuiteinden bevinden.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu