Liquid Facelift - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Liquid facelift

Schoonheid in het gezicht wordt voornamelijk bepaald door de contouren en rondingen in het gezicht. Feron Huidkliniek werkt met een full face benadering. Niet het vullen van die ene rimpel, maar het terugbrengen van het volume in het gezicht op de juiste plaats in het gezicht maakt het gezicht zachter en jonger. Daarom kiezen we vaak voor een liquid facelift, een speciale injectable behandeling die perfect past bij deze full face benadering.

Huidverslapping en rimpels bij ouderdom
Rimpels, verwijde poriƫn en het valer en slapper worden van de huid leiden tot een oudere gezichtsuitstraling. Door volumeverlies en huidverslapping wordt de huid te wijd en gaat het gezicht als het ware hangen. Dit is bijvoorbeeld te herkennen aan ingevallen wangen, afhangende mondhoeken en zogenaamde hamsterwangen. Een jonge en frisse uitstraling is het best te bereiken door de natuurlijke rondingen in het gezicht terug te brengen.

Liquid facelift: maatwerk voor uw gezicht
De liquid facelift is een maatwerk behandeling met diverse fillertechnieken. Een liquid facelift is een exclusieve behandeling voor gezichtsverjonging, die op een natuurlijke manier uw eigen gezichtsvormen herstelt, met een minimaal risico en een direct resultaat.
Met biologisch afbreekbare en veilige fillers wordt het gezicht op een natuurlijke manier gelift en worden de contouren en rondingen in het gezicht hersteld. Natuurlijk resultaat staat bij de liquid facelift voorop: u blijft uzelf, maar net iets frisser en zachter en met een uitgeruste uitstraling. Waar een operatie soms uw gezichtsuitdrukking kan veranderen geeft de liquid facelift u juist uw eigen gezichtscontouren weer terug.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu