Handen - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Handen

Naarmate de jaren verstrijken wordt de huid van de handen steeds dunner en gevlekter; een hand behandeling kan er voor zorgen dat rimpeltjes en plooien in de hand minder zichtbaar worden. En ook de pigmentvlekken, die vaak in de loop van de jaren ontstaan, kunnen goed behandeld worden.

Mooie handen met een behandeling bij Feron Huidkliniek
De huid van de handen veroudert relatief sneller dan de rest van onze huid. Dit komt doordat de handrug vaak slecht beschermd wordt tegen de zon en de huid en bovendien van nature al niet zo’n goede bescherming heeft.
De huid wordt dunner en rimpeliger en vertoont vaak steeds meer pigmentvlekken. Daarnaast neemt ook het onderhuids vetweefsel op de hand geleidelijk af. Dit heeft tot gevolg dat grote blauwe aderen en pezen duidelijk zichtbaar worden

Handbehandeling tegen verouderde handen
Feron Huidkliniek voert veilige en resultaatgerichte medisch cosmetische hand behandelingen uit ter verjonging van de handrug. We maken hiervoor gebruik van fillers en de medische behandelingen van Obagi.
De medische producten van Obagi verjongt de huid op de handen. De huid wordt weer gezond en egaal van kleur. Een hand behandeling met een filler, zoals restylane, zorgt ervoor dat er in de hand weer onderhuids weefsel wordt gecreëerd. Omdat er nu weer volume in de hand zit, lijkt deze minder dun en doorzichtig.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu