Decollete - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Decolleté

Een mooie jurk vraagt om een mooi decolleté. Rimpels, een verslapte huid en pigmentatie vlekken in het decolleté zijn daarbij niet gewenst. Helaas ontstaan die problemen in meer of mindere mate bij iedereen bij het ouder worden. Feron Huidkliniek biedt diverse behandelingen om uw decolleté huid te verbeteren en weer een fris en jongere uitstraling te geven.

Huidveroudering in het decolleté

Naarmate u ouder wordt, wordt de huid van het decolleté dunner en slapper. Hierdoor ontstaan ongewenste lijnen en rimpels. Dit proces wordt met name bij het decolleté erg versterkt door een teveel aan zonnebrand en een slechte bescherming. De huid veroudert daardoor snel.

Behandeling van huidverslapping, rimpels en pigmentatie in het decolleté
Eventuele rimpels in het decolleté kunnen behandeld worden met behulp van fillers. Hierbij kan, afhankelijk van de ernst en uw voorkeuren, gekozen worden voor een behandeling met Restylane en Sculptra.
Sculptra is een betrouwbare vuller voor het behandelen van rimpels en lijnen in het decolleté. Het is een biologisch middel dat de eigen bindweefselproductie stimuleert. Ook Restylane Vital, een filler op basis van het lichaamseigen hyaluronzuur, kan goede resultaten geven. Restylane Vital vermindert de rimpels en herstelt de vochtbalans van uw huid.

Obagi behandeling
Voor het herstel van de huidconditie en het behandelen van pigmentatie in het decolleté wordt vaak een behandeling gedaan met de medische producten van Obagi (Nu-Derm). In combinatie met een TCA peeling (Obagi Blue Peel) wordt daarmee een volledig nieuwe en gezonde huid verkregen. U krijgt weer een jonge strakkere huid, die egaal van kleur is en een frisse uitstraling heeft.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu