Producten - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Producten

Feron Huidverzorging biedt u uitsluitend hoogwaardige producten, welke aansluiten op behandelingen in onze salon en dagelijks gebruik thuis. De kwaliteit van de producten, ons professioneel advies en de garantie op reƫle resultaten zijn de bouwstenen voor een eerlijke huidverzorging nu en in de toekomst.


Environ
Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.
Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vak een tekort aan.
Het unieke vitamine A- stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Jane Iredale
Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de Jane Iredale- producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediƫnten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en -behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit.
Jane Iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.


Advanced nutrition programme
Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit. Dat is essentieel voor een gezonde huid. De juiste vitaminen en voedingsstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resulaten van je Environ- huidverzorging aanzienlijk versterken.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu