Jane Iredale - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Jane Iredale"Make-up met een nieuwe betekenis"

Jane Iredale is de directrice en oprichtster van Iredale Mineral Cosmetics. Zij bracht als eerste in de cosmeticabranche een volledige make-uplijn op basis van mineralen op de markt en was ook de eerste die voordelen zag in het aanbod van een huidvriendelijke make-uplijn aan artsen. Voor ze in 1994 haar cosmeticabedrijf opstartte, had Jane Iredale ervaring opgedaan in de film- en theaterwereld.

Jane zag make-up altijd als een essentieel onderdeel van het welzijn van de vrouw en ze wou dit vooral makkelijk te bereiken maken. Daarom zijn haar minerale foundations 4 producten in 1 (foundation, concealer, zonbescherming en huidverzorging) en alle producten multifunctioneel.

Jane’s succes in het bereiken van vrouwen van alle leeftijden en nationaliteiten is gebaseerd op het geloof dat écht make-up talent niet voortkomt uit het proberen een gelaat conform met de laatste trends op te maken, maar op het benadrukken van de natuurlijke schoonheid van de vrouw. Hierdoor straalt ook haar persoonlijkheid.

Make-up krijgt een nieuwe definitie. De mooiste make-up die u kan dragen is een gezonde stralende huid. Dat is de reden waarom wij make-up ontwikkelen om uw huid gezond te houden. Onze gemicroniseeerde mineralen make-up is niet alleen een verfijning van de traditionele make-up; het is een hele nieuwe technologie. De producten zijn zo effectief dat dermatologen, plastisch chirurgen, visagisten en huidverzorgingsspecialisten ze sterk aanbevelen. De lichtreflecterende minerale pigmenten laten uw huid er stralend, gezond, gladder en jonger uitzien. Uw huid kan vrijuit "ademen" en optimaal functioneren. Bovendien voelt het vederlicht aan alsof u geen make-up draagt.
Jane Iredale`s skin care make-up verzorgt de huid optimaal door toevoeging van actieve ingrediënten en beschermende bestanddelen. Onze make-up is geschikt voor de meest gevoelige huid omdat ze geen synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen gebruiken nog talk en chemische filters.

Mineralen maken uw leven ook heel wat makkelijker omdat ze een combinatie zijn van foundation, camouflage, huidverzorging en zonbescherming 4 in 1 dus! De zonnefilter bevat bovendien een UV-A en UV-B bescherming. Het is zeer eenvoudig aan te brengen, blijft lang zitten zonder steeds te hoeven bijwerken en u vind zeker de juiste kleur voor uw huidtint. Het is zo veel fijner om te horen "wat heeft u een mooie huid" dan "welke make-up draagt u?"

Jane Iredale aan het woord:
Als je net als ik veel aandacht besteedt aan het lezen van de ingrediënten die op de verpakking staan vermeld, zal je al gauw merken dat wij niet werken met FD&C kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen zoals parabenen of synthetische geuren en dat wij evenmin in onze make-up vulstoffen zoals talk gebruiken. Wij streven ernaar onze formules zo efficiënt, eenvoudig en natuurlijk mogelijk te houden.

Wij verzorgen ook make-up cursussen met de producten van Jane Iredale. U krijgt eerst een korte uitleg over de producten van Jane Iredale en daarna leert u zichzelf maquilleren. Aan de cursus kunnen maximaal 4 personen per keer deelnemen. Heel leuk met een groepje vriendinnen of familie! 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu