Definitief Ontharen - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Definitief ontharen

Met de Medcos® IPL

Maak nu een einde aan vaak langzame en pijnlijke manieren van ontharen. Met de MedCos® IPL behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.

Behandeling: De MedCos® IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Na de behandeling kan de huid tijdelijk rood worden, dit verdwijnt binnen enkele uren. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 6 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikels uit te schakelen (gemiddeld 8-10). Tijdens de behandelingen met MedCos® IPL is het belangrijk dat de zon en zonnebank vermeden moet worden en dat bij bloodstelling aan de zon de behandelde gebieden beschermd moeten worden met een sunblocker. 
 

Wat is er nog meer mogelijk met de MedCos® IPL?
De MedCos® IPL is een hoogwaardig IPL apparaat, dat werkt op basis van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht, dat op de huid wordt gericht. Door middel van dit gepulseerd licht kunnen verschillende indicaties effectief worden behandeld met een blijvend resultaat. De MedCos® IPL is de ideale oplossing voor de behandeling van ongewenste haargroei maar ook voor de behandeling van couperose, huidverjonging en acne bij zowel mannen als vrouwen.

Voor meer informatie haalt u bij ons het boekje FLITSEND MOOI! 
 

Selectif Pro Applisonix

Haarverwijdering met behulp van Ultrageluid.

Witte, grijze, blonde én donkere haren op zowelde lichte als de donkere huid kunnen succesvol
behandeld worden met de Selectif Pro.
Selectif Pro is ’s werelds eerste klinisch bewezen ultrasound haar verwijderings systeem dat de oplossing biedt voor een permanente haarreductie van alle soorten haar en huidtypes.

Hoe werkt de Selectif Pro?

De ultrageluid energie wordt via het haartje de huid in geleid. Daar wordt de energie omgezet in warmte waardoor de haarfollikel dermate zal worden verwarmd zodat deze wordt vernietigd. De meest gevoelige gebieden zoals de wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus zijn middels deze nauwkeurige techniek goed te behandelen.

Pijnlijk?

De Selectif Pro behandeling is vrijwel pijnloos omdat de ultrageluidsgolven zeer lokaal worden
afgegeven en niet doordringen tot in het omliggende weefsel waar zich de meeste zenuwuiteinden bevinden.

Ervaring uit de praktijk:
“De resultaten van de Selectif Pro zijn vergelijkbaar met de beste resultaten verkregen met het elektrisch epileren, maar dan zonder nadelige bijwerkingen en ongeacht de haar en huidskleur.”
Prof. Cassuto , Milaan, Italië

 
 

Elektrisch ontharen

Wanneer IPL ontharing niet mogelijk is, bijv. bij te lichte haren. Is er ook de mogelijkheid definitief te ontharen d.m.v. elektrisch ontharen. Hierbij wordt er een naald langs de haarfollikel in de huid gebracht waarop een lichte stroom komt te staan. Door deze stroom ontstaat er warmte in de haarfollikel deze vernietigt de haarfollikel. Ook hierbij zijn meerdere behandelingen nodig. Het grootste nadeel van elektrisch ontharen is dat er haar voor haar behandeld wordt. Met de komst van de applisonix wordt deze methode minder ingezet. De nadelen van de behandeling: pijnlijk en reactie van de huid na behandelen worden niet gezien bij behandeling met de applisonix vandaar dat de applisonix methode onze voorkeur geniet. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu