Environ - Feron

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

ENVIRON"Een gezonde huid een leven lang"


80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door externe factoren zoals: stress, slechte voedingsgewoonten, luchtvervuiling en steeds meer blootstelling aan uv-stralen door de verdunning van de ozonlaag. Het zijn bronnen van vrije radicalen die de cellen beschadigen en vitaminetekorten veroorzaken waardoor de celfuncties verminderen, ze versnellen het verouderingsproces, veroorzaken irritatie of nog erger, huidkanker. Daarom is het noodzakelijk dagelijks de vitaminetekorten aan te vullen en de cellen te beschermen.

Vitamine A:

  • Normaliseert de celfuncties en maakt de huid gezond.

  • Maakt de hoornlaag compacter en het epidermis dikker.

  • Verhoogt de natuurlijke hydratatie.

  • Verminderd pigmentvlekken.

  • Voorkomt en vervaagt rimpels.

  • Verbetert de toniciteit en de elasticiteit.

  • Normaliseert de talgklieren.


Anti-oxidanten:

  • Neutraliseren vrije radicalen.

  • Beschermen de cellen. 
 

Over Dokter Fernandes:

Dokter Des Fernandes studeerde geneeskunde aan de universiteit van Witwaterstrand in Zuid-Afrika. Hij bekwaamde zich in Groot-Brittannië tot algemeen chirurg en werd in 1973 "fellow" van het Royal College of Surgeons van Edinburgh. Dr. Fernandes startte zijn carrière in het harttransplantatieteam van de wereldberoemde Prof. Dr. Christian Barnard. Vanaf 1975 stapt hij over naar de afdeling plastische en recontructieve heelkunde van het ‘Grote Schuur Hospitaal’ te Kaapstad.

Over de motivatie en het ontstaan van het ENVIRON® productengamma laten we Dr. Fernandes zelf aan het woord:
In 1979 verloor ik 2 huidkankerpatiënten vóór ze 23 jaar oud waren. Dit vond ik vreselijk en het drukte dan ook een onuitwisbare stempel op mijn loopbaan als arts. Wij willen graag dat onze patiënten gezonde volwassen worden, die een volwaardig leven kunnen leiden. Deze 2 jonge mensen kregen die kans niet, als gevolg van een ziekte veroorzaakt door de zon. Ik besefte dat ik meer en meer jonge mensen met een trieste diagnose naar huis zou moeten sturen. Om deze reden begon ik mij te verdiepen in de oorzaken van huidkanker. Ik wist uit ervaring en ook uit statistieken dat huidkanker toenam. Het leek mij logisch dit toe te schrijven aan het recent ontdekte gat in de ozonlaag. Ik realiseerde mij dat er voor dit probleem geen oplossing zou worden gevonden vóór het midden van de 21 ste eeuw. Daarom moest er iets gedaan worden aan de bescherming van de huid. Rond 1986 had ik alle positieve effecten van vitamine A op de huid bestudeerd en begon ik het gebruik van vitamine A voor te schrijven ter preventie van huidkanker.

Mijn onderzoek heeft geleid tot het ontstaan van het ENVIRON® huidverzorgingsysteem.
De crèmes van ENVIRON® zijn wereldwijd erkend. Ze zijn officieel geregistreerd door het ministerie van volksgezondheid in Zwitserland, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland.
De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft de producten van ENVIRON® officieel erkend.
Alle bestanddelen in de formules worden door onafhankelijke laboratoria getest.
Er worden geen bewaarmiddelen toegevoegd tijdens het fabricageproces. Indien er bewaarmiddelen in de ingrediëntendeclaratie voorkomen zijn ze alleen aanwezig in enkele grondstoffen die noodzakelijk zijn om al hun voordelen van deze te verkrijgen.
Enkele producten bevatten "natuurlijke" geurstoffen.
Alle producten zijn vrij van kleurstoffen, veroorzaken geen comedonen.
Geen enkel product van ENVIRON® is op dieren getest.
Speciale verpakkingen waarborgen de werkzaamheid van de actieve stoffen.

Het environ® MEN gamma is de oplossing bij uitstek voor de moderne levensstijl van de hedendaagse man. Geen ingewikkelde middeltjes maar enkel superieure producten die werden ontworpen voor de man

IEDEREEN HEEFT BAAT BIJ HET GEBRUIK VAN DE ENVIRON ® PRODUCTEN.

ZE ZIJN BESTEMD VOOR ALLE LEEFTIJDEN, ZOWEL VOOR KINDEREN, VROUWEN ALS VOOR MANNEN!

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu